Žaidimams

Žaislai vaikams - nuo pirmųjų dienų

Žaislai vaikams - ne tik laiko užėmimas. Tai - būdas pažinti pasaulį ir savo jusles. Būdas stiprėti, sportuoti ir augti. Galiausiai - žaislas vaikui tampa pirmuoju, geriausiu draugu. Skirtingame amžiuje, vaikučiai turi skirtingus gebėjimus ir poreikius. Tad ir jų žaidimų draugai - turi būti skirtingi. Pirmieji ir  bene labiausiai mylimi žaisliukai tie, kurie gerai pakaso dantenas, kai ima kaltis dantukai. Svarbu, kad jie būtų pakankamai lengi, kad kūdikėlio rankytės gebėtų išlaikyti. Taip pat - kuo įmanoma natūralesni ir saugesni, nes jie pirmiausiai keliauja į burną. Ragaudamas mažylis pažįsta pasaulį, savo gebėjimus, rankytės pagalbą, daiktą pakelti iki burnytės. Tad tam puikiausiai tinka kramtukai. Mediniu pagrindu, lengvučiai ir be jokiu smulkių, nutrūkti galinčių detalių.

Žaislai vaikams - bet kokiame amžiuje

Žaisti vaikams ne tik patinka, bet ir reikia. Taip jie įgauna socialinių įgūdžių, išmoksta dalintis, kurti istorijas ir lavinti fantaziją. Mūsų asortimente rasite labai platų pasirinkimą žaislų, kurie kurti rankomis. Galvojant ne tik apie jų funkcionalumą, bet ir apie saugumą, bei estetinę išvaizdą. Tokius žaislus ne tik gera turėti vaikams, bet ir malonu matyti interjere. Švelnios, pastelinės spalvos, minalistinis stilius, lengvai įsilieja bet kokiame interejere. Štai jums keletas puikių pavyzdžių, kurie džiugins tiek vaikučius, tiek tėvelius.

Žaislai vaikams-Vaikiškos sūpynės, kurios tinkamos naudoti tiek viduje, tiek lauke, nes yra gaminamos iš neperšlampančio audinio.

-Nuostabios rankų darbo žaidimų palapinės, magiškoms slėpynėms ir žaidimams.

-Patiems mažiausiems - rankų darbo lavinamieji stoveliai, skatinantys raidos vystymąsi, bei gerantatys kordinaciją.

-Kelioninės pagalvėlės, minkšti žaislai vaikams, kramtukai ir daug įvairių prekių!

Rašyk
Skambink